GIVE US A CALL:0086-311-89921116

O Sam Fisher o le Rainbow Six Siege sili ona lelei i tausaga

Nuanua Ono: Siege: Le Rainbow Six: Siege version: Rainbow Ono: Siege vasega lima: O mea e tatau ona e iloa
E tusa ai ma tu ma aga a Ubisoft o le puʻeina o tagata faʻatauvaʻa Splinter Cell, o le osofaʻiga fou i le Rainbow Six Siege Shadow Legacy o le tagata lea i tua o mata tioata i le po: Sam Fisher.Clancy-O le crossover autu o solo ua tatalaina ai le tafailagi fou mo le tala o le "Siege", ma e oʻo mai i le taimi nei, "Legend" ua taulaʻi atoatoa i ona 56 uluai tagata.O Sam o loʻo i ai se faʻamaumauga tele o le atamai i tua atu o ia.O le aso sili lea ona manaia sa ou galue ai ma se tagata faigaluega fou i le tele o tausaga.
E le'i auai Sam ia Rainbow mai le CTU.O ia o se "Rainbow Operator" o se faiaoga.E le o manino pe o le ROS o le faʻailogaina o faʻasologa o le lumanaʻi poʻo le filifiliga e tasi a Sam.Manatu to'a, uiga iloga, fe'avea'i fiafia...Aisea la e fa'ailoga ai e Ubi o ia "zero"?
E pei lava ona ou iloa, e le o le faailo lea a Sam Fisher ua mavae.Ou te masalo na faia mo lana amataga "Siege"?O se igoa taatele lea i le tala, o lea ou te faʻamoemoe e sili atu le fiafia o Zero nai lo le "Sam" poʻo le "Fischer".
Ou te matua fiafia lava i sitaili faaonaponei a Siege ia Sam, ae ou te lei manatu o le mea e sili ona ou fiafia i ai o lona lapoa.E oo atu i le 63 o ona tausaga, ua le toe pisi tele o ia, ma ua atili ai ona leaga lona tamamatua i le tele o masini sipai tuai.Fa'agalo le suti sele mama ma sneaker suti, Old Man Fisher taofi le 'ava ma le peleue taumalulu o le vae ung.Atonu ua mavae ona aso a’e papa, ae ua fiafia o ia e le iloa lana meapueata a o tuleia le malae.
E sa'o: na osofaia le meapueata.O le meafaigaluega autu a Sam o Argus, o se masini feaveaʻi e mafai ona faʻalauiloa atu i luga o mea pueata faʻataʻitaʻi fa.I luga o luga o mea malō, latou te galulue tutusa ma mea pueata Black Eye a Valkyrie.Pe a fana i luga o se mea vaivai (ioe, e aofia ai puipui faʻamalosia ma fofo), o le mea puʻeata o le a vili i totonu o lena faʻafanua e vaʻai i le isi itu.Afai e le lava lena, e mafai foi e mea pu'eata ta'itasi ona fa'ao'o mai se pusi leisa, e mafai ona fa'aumatia ai le tele o masini a le au puipui.Mini-Maestros, pe a e fiafia i ai.
I totonu o le "Siege" faʻamatalaga loloto faʻamatalaga taua taʻaloga, o Sam's drill camera o le meafaigaluega fou autu mo tagata osofaʻi.Faatasi ai ma ni manatu fou se fa, e faigofie ona iloa pe faʻafefea ona faʻaoga Sam e faigofie ai ona mataʻituina auʻau poʻo le liaʻiina o tagata puipuia.Ae sili atu, o loʻo ia te ia le gafatia e faʻafefe faalilolilo ai le au taʻaloga puipui.O le laser foi na avea ai o ia ma tagata osofaʻi lona lua na mafai ona tatala le faamalama Mira mai tua, ma na o le pau lea o le tagata osofaʻi na mafai ona faʻamumuina le fagu mumu i luga o le talita a Goyo.
Siaki le gif o loʻo i lalo i le fale ogalaau fou toe fai: Ou te iloa o loʻo faʻapipiʻi le tagata tetee i luga, ina ia mafai ona ou viliina se meapueata i luga o le taualuga ma togi ese le Kaid's Electroclaw.
E foliga manaia.Ou te fiafia i masini Siege uma i aso ua mavae, ma o nei mea e mafai ona iloa manino ai le mamanu-Twitch's ghosts, Maestro's fixed lasers, ma Valkyrie's viscous cameras.O le Argus launcher e faʻafefiloi lelei le faʻaogaina, sili ona lelei ma malie ou te fiafia i ai i Siege gadgets.O nei mea uma foi e fetaui ma le tele o fata.
Ole vaivai tele o Argus ole fa'alogo masani.Sa matua leotele le meapueata pe a faʻapipiʻi, mai le amataga o le viliina e oʻo i le faʻaiʻuga o le leo mataʻutia Splinter Cell.O le tioata o le a susulu samasama samasama pe a faʻaaogaina (sili atu le susulu nai lo moli masani).So'o se tagata puipui e fa'alogo lelei e mafai ona tu'u se pulu i totonu o le meapueata a'o le'i mauaina se mea aoga.E a'afia fo'i i le eletise, fa'ato'a le leoa ma fa'a'ave'a'a ulu a Jäger/Wamai-e aunoa ma se fa'a fa'ata, e leai se siege.Ina ia toso moni atu le meapueata i totonu o le teritori a le fili, e sili ona loka le taulaiga i se vaega e le o ano i ai le tagata tetee, e pei o le fola po o le taualuga.
O le iloa o tulaga o le afa o le siege.I le va o kamela e fa a Argus ma drones e lua, e leai se tagata fa'afoe e mafai ona sili atu le va'aia i le 'au nai lo Sam.I luga o soʻo se nofoaga pomu poʻo se faafanua, o ia o se filifiliga manaia, aemaise lava le manatu o isi ana meafaigaluega e le faʻafefe.
Na faia e Ubisoft se taumafaiga tele ina ia lagona le ese o le folasaga a Sam Fisher, ma na oo lava ina avatu ia te ia se fana fou fou o le SC3000K ma le mamanu faʻasolosolo tutusa ma le fana SC i le amataga o le Splinter Cell taaloga.E aofia ai fana masani, o se lagona lelei tele, ae e mafai foi ona mafua ai le tele o faʻalavelave.O le SC o loʻo i ai le maualuga o le afi, maualuga le faʻaleagaina ma faigofie ona pulea le toe faʻaleleia.I le fa'atatauina o fuainumera, ua o'o atu i tulaga pito i luga o fana fana, ae o lona fa'aletonu o le tama'i mekasini 25-taamilosaga (nai lo le mekasini masani e 30-taamilosaga).
I le faʻataʻitaʻiga, e lagona e SC le tele o Ash's R4-C, faʻatasi ai ma le maualalo / maualuga DPS, e te fesiligia pe faʻapefea ona i ai.E le pei o Ash, e le gata Sam i ata holographic.O le SC o loʻo i le pito i luga o le 2X Scope scope fou, e pei lava o le tele o fana o loʻo faʻaaogaina i le "Rifle Legacy".E le mafai ona va'ai mamao i le ACOG, ae lelei le va'aiga sa'o.
O le mea e lelei ai mo Sam, o le fana a Siege ua uma ona lelei atoatoa: o le 5.7 USG o loʻo i ai se faʻatonuga faʻamalosi (E mafai e Sam ona pipii i le paelo ina neʻi taumafai se tasi e aveese).E foliga manaia, ae o lana USG o le a faʻasalaina pea e le suppressor.E ui lava ina sa'o le talitonuga, ae sa faamalosia lava o ia e fai se fana e sili atu ona vaivai nai lo le tele o fana.
E le talafeagai tele lena mea-oi faatali, o Samu e uu fa'ata'oto.E le afaina, o le fana sili lea.
Ina ia fa'ai'u le galuega a Sam o le filifili lea i le va o le grenade fragmentation ma le grenade omea.Mo tagata osofaʻi ua uma ona faʻapipiʻi se fana sauʻai ma se paelo o mea puʻeata, o mea nei e lua e maualuga le aʻafiaga.I luga o le pepa, o loʻo faʻaputuina o ia i le tutusa aoga ma le malosi afi.
Atonu ua tele naua?O le a tatou vaʻai, ae ou te manatu o lona lauiloa o le a sili atu ona faʻalagolago i ana faafiafiaga nai lo lona malosi.
O le nofo mamao mai Melusi i le vaitau ua mavae, o se uiga manaia, o se tasi o mea sili ona manaia ua faaopoopo i le siege, ma ou te matua fiafia lava e vaʻai e mafai lava e Ubi ona faʻalavelaveina le faia o mea sili ona lelei Siege mea malie.Fai se paleni i le va o tupe maua.I le avea ai o se tagata fiafia i le Splinter Cell, e le faʻafefeteina e Ubi Sam Fisher pe faʻaalia o ia i se tala ma sili.O le mea moni, o le toeaina o Fisher o le Fisher aupito sili ona lata mai, ma o le a ou le toe faalogo i isi mea.Ioe, o le 'ava lea.
O mea uma e uiga ia Sam e sili ona lelei, ae ia mautinoa e faitau isi vaega taua o le siege i le Operation Shadow Legacy.
O le PC Gamer o se vaega o se vaega fa'asalalau fa'avaomalo ma le ta'ita'i lomitusi numera Future US Inc. Asiasi i la matou 'upega tafa'ilagi a le kamupani.


Taimi fa'asalalau: Sep-11-2020